Du er her: Hovedsiden / Konsepter /5 ingredienser

Verktøylinje

5 ingredienser

Med 5 ingredienser kan du redusere tiden du bruker på både innkjøp og matlagning og allikevel lage velsmakende og næringsrike måltider.

Vi vet at hverdagen for deg som jobber på kjøkken kan være utfordrende. Det er mye som skal gjøres og det er ofte vanskelig å være kreativ og komme opp med nye retter som tilfredsstiller både smak, ernæring og pris. Vi i Nortura ønsker å gjøre det enkelt for deg. Med 5 ingredienser kan du redusere tiden du bruker på både innkjøp og matlagning og allikevel lage velsmakende og næringsrike måltider.

Det er et overraskende mangfold av retter som kan lages med så få ingredienser. Alt fra lette lunsjretter til småretter og flotte hverdagsmiddager. En av nøklene til suksess i matlaging er å bruke førsteklasses råvarer. Dette er spesielt viktig når det er bare 5 av dem. Husk også at alt er like viktig; smak, aroma og utseendet!

 

5 ingredienser er utviklet i samarbeid med Odd-Helge Sand. Han er utdannet kokk og jobber med utvikling av kantinedrift med fokus på bl.a trender, kultur og logistikk. Odd-Helge har jobbet i bransjen i 30 år og har allsidig erfaring innen matfaget. Han sier selv at «5 ingredienser» oppsto som en idé for å forenkle matlagingen innen storhusholdning.Til daglig jobber Odd-Helge som fagsjef i kantinen hos Gjensidige Forsikring ASA på Sollerud.

Her finner du 5-ingredienser oppskrifter