Du er her: Hovedsiden / Oppskrift / Hovedrett /Kjøtt fra vilt

Verktøylinje

  • Viltpølse med blomkålsalat og tyttebærrømme

    Viltpølse med blomkålsalat og tyttebærrømme

    Viltpølse er en grov og urøkt stekepølse med smak av vilt. Pølsen inneholder 50 % reinsdyrkjøtt og har hjemmelaget preg.

  • Finnbiff

    Finnbiff

    Finnbiff er et ekte naturprodukt med lange tradisjoner og er enkel å lage. Bruk et beger rømme og litt krydder og lag et festmåltid på rekordtid! Server gjerne kokte poteter til, men hjemmelaget potetmos gjør retten ekstra god.

  • Viltpanne

    Viltpanne

    Bruk finnbiff eller reindyrskav til en lettvint og fargerik pannerett. Nydelig på smak.

  • Bidos

    Bidos

    Tradisjonsrik festmat basert på benfritt reinsdyrkjøtt. Her trekkes kjøttet mørt og godt sammen med løk og grønnsaker. En herlig rett med masse kraft. Perfekt på en kald vintersøndag her i nord.

  • Viltsauté

    Viltsauté

    Det er mange gode måter å tilberede reinsdyrkjøtt på. Denne liker alle! Nydelig mild saus til magert, men smakfullt kjøtt.

  • Reinsdyrstek med tyttebærsaus

    Reinsdyrstek med tyttebærsaus

    Som det meste annet viltkjøtt er reinsdyrsteken såpass mager at den trenger en skikkelig saus som også gjerne kan smake av fjell eller vidde. Tyttebærsaus føles helt riktig til reinsdyrstek.

  • Reinsdyrbiff med sidersaus

    Reinsdyrbiff med sidersaus

    Med ingredienser som revet ingefær, sitronsaft og sider er du sikret et uforglemmelig måltid! Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant. Husk at biff av reinsdyr er et meget mørt alternativ.

  • Reinsdyrfilet med soppstuing og sherrysaus

    Reinsdyrfilet med soppstuing og sherrysaus

    Blanding av kontinentale inspirasjoner og råvarer fra norsk villmark. Dette er et ekte festmåltid der det ikke spares noe for å få smakssansene i stemning.

  • Reinsdyrfilet med pære og potet

    Reinsdyrfilet med pære og potet

    Mør, mørere, mørest kjøtt med fantastisk smak! Kombinasjonen med den friske pæren gjør dette til en førsteklasses rett.

  • Jægergryte

    Jægergryte