Du er her: Hovedsiden / Oppskrift / Hovedrett / Pølser /Kamskjell med Chistorra, ertepuré og sitrusvierge

Verktøylinje

Kamskjell med Chistorra, ertepuré og sitrusvierge


Endre antall porsjoner:

Dette trenger du

12 stk små kamskjell
4 stk Tapaspølse Chirosta
120 g erter
16 g fløte
¼ stk appelsin
¼ stk sitron
1.2 ss sukker
0.4 ss hvitvinseddik
30 g nøttesmør
60 g syltede rødbeter
20 g erter til anretning

Slik gjør du:
Stek kamskjellene og pølsene. Kok opp ertene, og kjør de glatte, tilsett finhakket mynte og smak til med salt og
pepper. Lag karamell av sukkeret, kok ut med eddik og saften av sitrusen.
Avkjøl og tilsett nøttesmør, ikke rør for mye. Anrett med rødbetene og ertene.